onsdag 16 april 2014

Skokort


Hej svejs!

Idag visar jag ett skokort inne på bloggen =) Det var riktigt pillrigt och roligt att göra det. Fick en beställning av en arbetskamrat som skulle ha ett kort till sin syster som fyllde 50 år och systern var förtjust i skor och handväskor.....

Valet för mig vart då att köra på skotemat den här gången fast det hade varit minst lika kul att göra en liten väska. Och så här vart slutresultatet!


Som vanligt står jag och fotar mitt i natten efter som jag är en sista minuten pysslare och blir alltid klar med mina beställningar mitt i natten och dan efter måste dom med till jobbet för leverans. Därför blir kvaliten på fotona lite olika bra hoppas ni har överseende med detta.


Inuti skon fans den här lappen/sulan som har samma har samma form som skon för att beställaren ska kunna lämna ett grattis meddelande på. Fäste ett litet siden band så man lättare ska kunna få ur sulan ur skon.


Här kommer en länk till stället jag hittade mallen till skon på
Klacken till skon gjorde jag av samma mall som dom använde till skons kant för jag tyckte den såg konstig ut utan klack. Men jag fick klippa av den lite på längden. Bara att testa sig fram =)

Så det var vad jag hade att visa dig för den här gången. Lämna gärna ett spår för det gör mig så GLAD! Trevlig påsk på er, kramar Sandra!

1 kommentar:

Margareta sa...

Oj vilken läcker sko!! Den blev säkert MYCKET uppskattad av både beställare och jubilar!!
Ha en härlig påskhelg!! Kram!!