fredag 7 juni 2013

Student 2013

Hej och trevlig fredag på er! I dag har vi varit och gratulerat min lillebror Rickard som fyller 31år men jag glömde knäppa kort på hans gratulationskort som han fick av oss tyvärr. Så därför visar jag er mitt sista studentkort för det här året i stället. Hoppas på att få göra fler kort till nästa student och vill passa på att tacka er alla som köper kort av mig!!! Pengarna går oavkortat till ny stämplar och dies så att korten bara bli finare och finare =)
 
Det här kortet har jag använt min fina student Edvin som jag köpte förra året. Han har jag färglagt med mina Distress Markers och sedan stämplat med lite olika stämplar runt om motivet. Har även stämplat med en tegelstämpel från Gummiapan på det vitakortet och lite färgstänk över den. Har sedan dekorerade med lite gula och bål papper och ett studentband som jag knutit en rosett av.
 
 
Insidan av kortet fick se ut så här  där jag också har använt mig av Gummiapans fina stämplar och MS fina stansar. Blomman och bladen är tillverkade av Nellie Snellens underbara stansar!

 
Så det var allt för mig den här gången. Imorgon ska underbara Veronika sitta och sälja mina kort och hennes fina ljus och armband på Ålyran här i Alfta och då hoppas jag det går bra för oss. Tusen tack vännen du är för gullig  =)
 
Ha en trevlig kväll många kramar från mig!
 

2 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Å vilket fint kort du gjort! Fin insida också.
Hoppas du får en fin helg med sol och lata dagar.
Kram

Linnea sa...

Så snyggt studentkort du har gjort! :)