fredag 31 maj 2013

Kram!

Hej och trevlig fredag på er!
 
Helt otroligt vad fint väder vi hade i går, till och med jag tog mig ett dopp i vår pol och det var riktigt skönt när jag väl kom i =) Efter den dagen i solen fick jag ägna mig åt min trädgård innan jag gick in för att pyssla klart med några beställda kort  =)
 
Nu ska jag visa er ett kort jag fick beställning på för ett tag sedan. Det skulle passa till både en vän och arbetskolega och så här vart mitt slutresultat. Har använt mig av en Magnolias Tilda som håller i en bukett med rosor och henne har jag färglagt med Distress markers pennorna. Sedan har jag stansat ut namnet med ett Sizzix alfabete och sedan dekorerat med lite blommor och blad. Har äntligen hittat den fina Marianne designs diesen som jag så länge velat köpa!! Såg den för första gången användas inne på Majsan fina blogg som jag verkligen rekommenderar att ni går in och kikar på för hon gör så mycket vackert!!! Får massor av ny inspiration när jag är in där och kikar. Sen så blir jag så glad att det finns en till person förutom jag själv som är dies tokig ;)
 
 
Insidan av kortet fick bli sparsamt dekorerad med bara lite bubbel efter som det skulle finnas plats att skriva på till den som köpte och skulle ge bort kortet. Jag vet att det vart uppskattat och jag vill tacka för förtroendet att jag fick göra det  =) Blir alltid lika glad när jag får sälja ett kort och desto roligare när man får glädja andra. Tusen tack till alla ni som fortsätter att köpa kort av mig ni gör mig så glad!!

 
Så det var vad jag hade att visa er för den här gången!
 
Vill passa på att tacka er för alla fina kommentarer som ni lämnar när ni är in.  Dom gör mig alltid så glada och även styrka att orka fortsätta blogga. Tusen tack för att ni finns kramar Sandra!

5 kommentarer:

Margareta sa...

Underbart kort Sandra! Kul med ett annat format och så fina stansar!! Den där lilla Tildan är också såå söt!!
Här har det varit stiltje på scrapfronten länge. Jag har hjälpt ett barnbarn med examensplugg och resten av tiden ägnat mig åt trädgården. Imorgon har vi i alla fall scrapträff - längtar såå!
Ha en härlig helg!! Kram!!

Margareta sa...

Glömde kommentera din fina bloggbakgrund idag också - supervackert!!!

Majsan sa...

Hej söta goa Sandra!! <3

Men vilket supersnyggt kort du har gjort!
Såå söt Tilda med blommor i handen och så himla fint färglagt.
Såå snyggt med blommorna och så dom fina diesena, helt fantastiskt snyggt!!
Insidan är ju såå vacker med kanstsansen och bubbel ;)
Javisst är det ju kul att höra att du får inspiration från mig, men jag ska minnsan tala om att du ger mig också såå mycket inspiration och roliga idér, TUSEN TACK!!
Javisst blir man ju glad när man får beställniongar och får det förtroendet och dom blir nöjda och glada :)

ÖNSKAR DIG OCH FAMILJEN EN SUPERHÄRLIG HELG!!

BAMSEKRAMAR MAJSAN

Nina sa...

Vilket vackert kort och din nya dies är helt underbar. Snygg med alla blommor och fin detalj med glaset. Det låter skönt att ha en egen pool, i dag skulle jag också vilja ha det och svalka mig i värmen. Ha det så bra. Kram Nina

Åsa/asamia sa...

Å så vackert du fått på din blogg! Underbara blommor!
Ditt kort är supersött, och jag gillar den Magnolian jag med ;)
Kram och hoppas du får en fin söndag.