lördag 16 februari 2013

Mermaid - Kenny K

Hej och trevlig lördag på er!
 
Har haft en toppendag som började med dotterns handbollsträning som gick som en dans i dag då hon var på mycket bra humör. Sen åkte jag en sväng på mina längdskidor som jag inte har kunnat göra på ett tag nu  för vi har varit sjuka. När jag kom hem från den rundan åkte vi till Edsbyn och åkte lite slalom. Hade båda mina barn med och Thindras kille Welle fick följa med oss i dag. Dom åkte så bra tillsammans och när han åkte vidare på ett kalas han skulle på så testade jag för första gången att ta med Thindra högst upp i backen.....
 Det gick så bra och hon fick åka ankarliften med mig och hon klarade det så bra!! Blev flera vänder till toppen bla för att visa storebror  Liam att det verkligen var sant att hon kunde =) Härligt att se att hon vågar ta för sig lite och vågar testa nya saker.  
 
Nu från all kall snö så ska jag visa er ett kort som får oss att tänka på lite varmare saker. Har länge velat göra ett kort med en sjöjungfru på då jag såg ett så fint kort inne på MormorMargaretas fina blogg. Det var ett kort med en söt Hänglarstämpel som var just en liten sjöjungfru. Har tagit inspiration från det fina kortet till det här men har så klart tagit en Kenny K stämpel till mitt kort då jag tycker så mycket om dom!!
 
 
Har avänt mig av papper från Imaginisce både bakgrundspapperet och dom små söta delfinerna som jag klippt ut från ett av deras fina papper. Tog några snäckor från våran snäcksamling från vår semestervistelse i Båstad och lite fina bladband och en vit tygbit i bakgrunden.

 
Insidan av kortet fick se ut så här med en liten delfin och en liten sjöväxt. Vet inte om detta ska vara ett grattiskort eller ett tackort så därför skriver jag inget just nu. Vill den som ska köpa det sen ha med en text så kan jag stämpla dit den senare tänkte jag.
 
Så nu ska jag avrunda för i dag och börja ladda för Mellodifestivalen mys med barnen. Gubben är inte hemma så vi får klara oss skjälva i kväll. Ha en trevlig helg många kramar från Sandra!

4 kommentarer:

Majsan sa...

Hej söta fina Sandra vännen,

ojoj låter som ni haft en riktig toppendag idag. Så härligt när barnen tar för sig lite och vågar testa nya saker :)

ÅHH man längtar till vår o sommar när man ser ditt härliga kort med sjöjungfrun och så är det ju Kenny K stämpel som är en av mina favorit stämplar.
Såå fina papper och snyggt med ostduken och så dom vackra delfinerna är ju liksom pricken över i:et ;)
Superläckert kort :)

Har precis tittat på melodifestivalen och blev ju lite besviken, hade ju hoppats att Eddie skulle gå vidare, men icke då.
Smaken är ju som baken olik ;)

HA DE SÅ GOTT OCH TA HAND OM DIG!!

STORA VARMA KRAMAR MAJSAN

Margareta sa...

Åh så fint ditt kort blev!! Roligt att du hittade lite inspiration inne hos mig - mitt sjöjungfrukort gjorde jag ju i februari i fjol till Matildas 16-årsdag. Nu fyller hon 17 på onsdag!! Tiden går så fort!!
Du har verkligen haft en härlig lördag!! Tänk att bo så att man kan hinna så mycket trevligt under en och samma dag!!
Ha nu en lika härlig söndag!! Kram!!

Sandra sa...

Ett jättehärligt kort! Har du kommit in i en blå tidsepok min vän? ;) Jag ser många härliga blåaktiga nyanser hos dig nu för tiden tycker jag. :)
Jag har haft lite rosa/grönt för mig ett tag nu så vi kanske har bytt en vända? :)
Hoppas du hade en riktigt bra dag med skidor och mello igår. :) Kram kram!!

KatarinaR sa...

Så härligt med ett så somrigt fint kort!
Blått och grönt är en himla fin färgcombo.
Vill passa på att tacka för dina goa kommentarer i min blogg!
Kram och ha det bra!