tisdag 20 november 2012

Julkortsfabriken

Hej och trevlig tisdag på er. Tråkigt väder är det också så det gör inte så mycket att jag ska iväg och jobba kväll snart =) Nu längtas jag efter lite snö så det blir lite ljusare ute och man kan leka lite i snön. I helgen skapades det julkort för glatta livet här hemma som skal på julbasar till min farmor. Orkar inte blogga alla dessa kort så därför vart det ett gruppkort innan jag skickade iväg dom på försäljning.
 
 
En lite närmre bild på korten.

 
Mycket tomtar, granar och lussekatter blir det  ;)

 
Åååå vad jag längtas till advent nu så man kan njuta av allt julmys. Har haft jul så länge nu i pysselrummet så det känns som en evighet till första advent!
 
Vill passa på och tacka er som är så gulliga och lämnar en liten kommentar när ni är in och tittar! Det gör mig alltid så glad! Tusen tack för det, kramar Sandra!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefina!

Kram Elzan

Margareta sa...

Ojojoj vilken flit!! Och såå mycket fint!! De blir säkert MYCKET uppskattade!!
Ska nog göra som du en dag och göra en " gruppbild" på alla mina lite mindre kort.
Håller med dig, det blir för mycket att blogga annars!!
Kram på dig!

maria sa...

Ojojoj...gisses vad du är kreativ. Du har verkligen skapat julkänsla i din blogg. Massor av fina kort Sandra. Tiden går fort nu och snart är det advent, jag har börjat fundera på mellandagsscrap. Skulle vara trevligt med en mara då, eller hur =)
lycka till med försäljningen,
kram maria

Kristina ScrapSalig sa...

Oooh, det var en rejäl laddning med vackra julkort det, vilket scrapmaraton du måste ha haft! =) Snyggt jobbat, de är ju ursnygga allesammans!

Tusen och åter tusen tack för allt fint du skrev inne hos mig! =D Jaa, hon är så söt den lilla vilda tomteassistenten från Kenny K! Ska bli roligt att få se dina nyinköpta stämplar här framöver :)

Ha en finfin dag, kram!

Lisa sa...

Vad härligt att Du hunnit med så många julkort!
Hoppas att de uppskattas!
Ha en fortsatt fin dag :o)

Kramar Lisa