tisdag 6 november 2012

Julkort

Hej och välkommen in på bloggen! Vill börja med att tacka för era fina kommentarer dom gör mig så glad! Nu ska jag snart iväg och jobba kväll men tänkte jag skulle hinna visa er ett till julkort först =)
 
Har använt två stämplar från Magnolia både Tilda och paketet kommer därifrån. Sen den stora snöflingan i bakgrunden är stansad med en Sizzix dies och sedan sprayad med silverglitter. Syns inte så bra på bilden tyvärr. Julstjärnan är stansad med Nelli Snellen och den lilla grenen är en MS stans.
 
 
God jul texten är en stämpel från Slöjdetaljer som jag sedan klippt ut för hand. Och den lilla texten är en stämpel från Paper Maze som jag tycker är så fin =)

 
Insidan fick bli så här som jag brukar med en tags som jag stämplat med Magnolias järnek och satt ett litet paket som är stansad med QK tången.
 
Det var vad jag ville visa er i dag, ha en bra dag och på återseende kramar Sandra!

3 kommentarer:

Nina sa...

Hej igen!
Vad fin Tilda är där hon sitter. Ditt julkort är så mysigt. Nu skall jag också i väg och arbeta. Jag arbetar på en dygnet runt förskola nu har jag en sovande natt,tur att jag får sova för jag är trött. Ha det gott. Kram Nina

maria sa...

Du är så duktig på julkort Sandra, ja dom andra oxå =) Riktigt snyggt med den stora snöflingan.
Ses på lördag =))
kramen

maria sa...

Du är så duktig på julkort Sandra, ja dom andra oxå =) Riktigt snyggt med den stora snöflingan.
Ses på lördag =))
kramen