tisdag 27 november 2012

Julkort

Hej och välkommen in på  min blogg =) Vill börja med att tacka alla er som är in och kikar på mina kort och jag vet att ni är många som inte vågar skriva något och vill därför tacka er ändå för att ni vill komma in och titta. Tack även till alla er som orkar skriva en rad eller flera för det gör mig så glad =)
 
Nu ska jag visa er ett till julkort med lille Magnolia Edvin som bär på en säck. Har färjlagt honom med Distress Marker och runt honom har jag stämplat med en järneks stämpel som också den kommer från Magnolia. Papperet är från ett fin block jag köpt på Panduro och den lilla granen har jag stansat ut med en Marianne Design die och sedan puffat lite snö på grenarna. God jul texten är stansad med en Tim Hiltz die och staketet en Magnolia die.
 
 
Insidan fick se ut så här med en tags och det lilla paketet som jag tryckt ut med min QK tång. God julstämpeln kommer från Reprint.

 
Så det var vad jag ville visa er i dag. Är så trött efter gårdagens långa resa så det blir nog inget pyssel för mig i kväll hur gärna jag en vill. Men jag ska gå ett varv och titta på vad mina vänner har hittat på för nya fina alster. Ha en trevlig kväll, många kramar från Sandra!

2 kommentarer:

Margareta sa...

Vilken härlig Edvin-tomte som kommer klivande med klappar! Jättefint kort med snyggt upplägg och fina detaljer. Granen är supersnygg!
Ha det gott! Kram!!

KatarinaR sa...

Edwin är så söt och det passade så bra med järnek stämplat runt kanterna. Kortet är jättefint! Den granen var himla fin också. Kram!