lördag 16 juni 2012

Barbietårta

Hej och trevlig lördag på er =)

I dag har jag haft 6års kalas för min lilla Thindra som börjar bli så stor. Har bakat och stressat hela förmiddagen för att hinna klart med allt och på slutet skulle jag svänga i hop en Barbietårta som jag lovat Thindra sedan länge att hon skulle få ha på sitt kalas. Ett tips från mig är att kanske ha lite mera tid än en timme innan du börjar göra sockerpastan som skulle bli klänningen till Barbie. Men jag han precis bli klar med allt när den första gästen kom som tur var =) Hade jag haft mera tid så skulle jag ha haft lite mera detaljer med på klänningen men den vart söt ändå. Vill du se hur den vart kan du bara skrolla ner så finns det en blid på den där.

Nu vill jag visa ett grattulationskort som jag gjorde på beställning av min farmor. Det var nu när min lillebror Rickard fyllde 30år. Stämpeln är en fiskande Edvin en stämpel från Magnolia. Min bror har alltid varit så förtjust i att fiska så den passade honom bra. Sedan har jag använt lite blommor från Prima och den fina Magnoliadiesen med hjärta. Bokstäverna kommer från leksaksafären Lekstugan som  finns i Bollnäs. Och stämpeln är en Reprintstämpel.


På insidan fick det se ut så här. Efter som det skulle vara pengar i kortet satte jag ett band stansat med hjälp av MS stansar rakt över. Och på den högra sidan är det en fin cirkel som jag stansat ut med hjälp av Spellbinders dies.  Även här har jag använt en grattis stämpel från Reprint.


Blommor från Prima och fjärilen är stansad med en MS stans. Nu ska jag visa er hur Thindras Barbietårta vart när den var färdig.Självklart så  skulle hon ha en rosa klänning något annat var det aldrig frågan om =)

Ha en trevlig kväll och så hoppas jag du orkar skriva något när du är in och tittar för det gör mig så glad, många kramar från en jättetrött Sandra.....4 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Vilken underbar prinsesstårta!Kan tänka mig att hon blev mer än nöjd.
Härliga kort du gjort sen jag var in sist, du hinner så mycket.
Jag längtar också efter sol och semester....går nog samtidigt som du verkar det som. Hör gärna av dig om ni ska neråt valbo el nåt i sommar.
Kram

Sandra sa...

Jättefint kort till din bror! Det lilla jag vet om honom är väl att han är tokig i att fiska så jag tycker att stämpeln är klockren. :)
Å tårtan är underbar! Melinda skulle tjata ihjäl sig om hon såg den så jag får väl ta å beställa en sån av dig när hon fyller år i höst! ;)
Nu ska jag oxå ta å leta mig i säng. Man blir nog ganska trött av det här vädret tror jag.. Kram på dig!

KatarinaR sa...

Tårtan är ju ljuvligt fin!
Den här stämpeln med fiskande Edwin är så söt och passar perfekt till fiskare. Har många som gillar att fiska i min omgivning, så jag har faktiskt funderat på att köpa just den här stämpeln.
En bra vecka önskar jag dej!

Em sa...

söt fiskargrabb :) åå vilken jätte fin barbietårta! Blev ju kanon bra, jag vet, tiden bara rusar iväg å man gör inget annat än å står i köket känns det som!