tisdag 3 april 2012

Grattis till lilla Emma!!

Hej och tack för att du tittar in en sväng =) Vi har klarat oss från spyor i dag och Liam mår mycket bättre redan så det gläder mig. Hoppas verkligen vi andra klarar oss också för det är ju det man inte vet med den här luriga sjukdommen..... En så har vi sluppit spy och nu på kvällen var både jag och barnen ute och tog oss lite frisk luft men en liten promenad. Jag fick gå och dom cyklade =) Nu tänkte jag visa ett kort jag gav bort i lördags då vi var på ettårskalas i Edsbyn. Vi firade min söta brorsdotter Emma som redan är 1år!!! Fattar inte att tiden går så fort. Hade sådan tur så jag kunde få inspiration av Åsamias fina blogg  då hon också hade hjort 2 st fina 1års kort som jag kunde ta lite inspiration i från. Gå gärna in och titta för hon gör så mycket fint, tack för det.

Har använt mina favorit färger som är rosa och grönt och har även invigt min lilla söta Tillda med ballong!! Är ett tag sedan jag köpte henne men har bara färjlagt henne utan att göra något kort. Men nu passade hon in så bra här  =) Jag färjlägger alltid med Distress ink - flaskorna som jag jobbar med på ett kaffefat och lite vatten. Dom är så bra att blanda tillsammans och om dom torkar på fatet så går det så bra att blöta upp färgen igen och fortsätta arbeta med den. Bakgrundspapperet har jag köpt på Panduro och dom andra vet jag inte vad dom heter. Hittade även ett fint band som jag knöt en liten rosett av. Stansade även ut den fina Magnolia grenen och en blomma som fick pryda framsidan.


Bokstäverna är dom återkommande foam bokstäverna som jag äntligen kommit igång att använda nu. Är ju bara två eller tre år sedan jag köpte dom.... Den som spar han har =)


Jag valde att göra ett staflikort så lilla Emma kan ha det i sitt rum och se det från sängen =) Annars får mamma och pappa titta på det. Kanten på insidan är stansad med MS punch och sedan har jag bara stämplat en grattis stämpel och limmat fast en blomma som stöd åt kortet så det ska kunna stå.

 Så det var allt för mig den här gången. Tack för att du tittade in och jag blir jätteglad om du skriver en rad eller två när du är in, på återseende hoppas jag =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gulligt. Kram svärmor

Anonym sa...

Tack så mycket för det gulliga kortet! Jättehärliga färger och papper! Vad skönt att Liam är piggare hoppas att ni andra klarar er också! kram Malin

Em sa...

Sött kort ! Hihi å fint namn ;)