onsdag 4 april 2012

Grattis Samuel 2år

Hej och varmt välkommen in på min blogg =)  I dag var jag tillbaka till jobbet och livet tragglar på som vanligt igen. Liam har fått vara hemma för risken att smitta andra men i morgon ska även han till skolan. Vilken tur att det bara är en dag kvar till påsk lov för han!

Jag vill visa ett kort som jag jorde för ett tag sedan men som jag inte har visat för att det skulle inte ges bort för ens nu i helgen. Nu fick jag gröt ljus så jag vågar visa upp det på bloggen. En av mina underbara arbetskamrater som lite då och då vill köper kort av mig. Tusen tack för att ni gör det jag blir lika glad varje gång ni har en ny beställning till mig. Detta kort påminner mycket om ett annat kort jag hjort som min köpare tyckte så mycket om så bokade han ett lika till hans barnbarn. Men efter som jag tycker det är tråkigt att göra helt lika dana kort så ändrade jag lite på det =) Jag har stämplat det med den söta Magnolia Edvin. Sedan så har jag skrivit våran älskade med svart dymo och namnet Samuel är skrivet med QK text som heter Studio.


Grattis stämpeln  kommer från Reprint och den fina grenen med hjärtat på är en  Magnolias die. Har även ritat upp en stjärna som jag satte i bakgrunden av Edvin och den har jag stämplat lite ute på spetsarna med en clear stamps.


Efter som jag fick reda på att Samuel är väldigt cross intresserad valde jag att stansa ut en liten mini cross med mina Provocraft die och den fick vara orange som är KTMs färg.  Sen så har jag använt MS punchar för att göra den fina röda ramen och bandet på vänster sida är till för att fästa en slant eller liknande i.

Så det var vad jag vill visa er i dag. Känner att jag måste gå och sätta mig och pyssla nu för det har blivit alldeles för lite sådant nu när jag varit hemma med barnen. Ha en trevlig kväll, många kramar från mig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kära nån vad duktig du är! Väldigt härliga färger! Minicrossen var ju jättesöt =).Kram Malin

Åsa/asamia sa...

Kanonfint kort och finfina detaljer!
Hoppas du får en fin påskledighet och att du får äta många ägg.
Kramar