tisdag 27 mars 2012

Tack för allt!

Hej och tack för att du ville titta in en sväng =) I natt har jag inte fått många timmars sömn då barnen har sprungit och avlöst varandra med att hålla sin mamma vaken. Först var det Liam som inte kunde sova runt 02.00 i natt och när jag väl fick honom i säng så kommer Thindra runt 04.30 och tycker det var morgon. Hon är väldigt förkyld också så det hjälpte vi med lite nässpray och så fick hon hostmedicin. Nu känns det så där att snart åka och jobba och veta att jag är inte hemma fören efter kl 24.00. Hoppas på att få sova ordentligt i natt. Lill fia är hemma från dagis i dag för hon fick feber nu på morgonen och snoret fortsätter att rinna =(  Men det får pappa Tobbe ta hand om när jag är på jobbet.

Nu vill jag visa ett kort jag hjort med den söta Magnolia Tilda med korg. Lekte lite med min krackilerningsfär på lite wellpapper och så blev det så fint! Tog sedan lite spillpapper och ett av dom rosa papperen har jag bara stämplat med en textstämpel på  och så vart det  fint.


Använde mina Spellbinders till att få ut ovalen och den vågiga kanten och sedan stämplade jag med en Reprint stämpel i den. Har även stansat ut lite blommor och blad med mina Magnolia dies. Och dom fina fjärilarna är ut punchade med MS punchar.


Insidan av kortet fick se ut så här =)  Där har jag stansat ut den fina blomramen med MS punchar och resterande som jag beskrev här uppe. Vill att det ska finnas plats kvar att skriva på efter som det är ett tack kort.

Så det var allt för mig den här gången. Vill även passa på att tacka er som lämnar ett spår när ni är in. Jag älskar att läsa det ni skriver och försöker svara på dom så fort jag kan!!
Ha en trevlig dag många kramar från Pysselsandra!

1 kommentar:

Rickard Lindblom sa...

Uscha det är inge vidare att inte få sova på nätterna... Själv försov vi oss igår skulle vart på dagis kl 9 men var inte där förrän ca 10 jobbigt med barn som sover till ca 9. Men det är väl nu när de är mellan 1-3 de är som mest morgonpigga =)