fredag 2 mars 2012

Dator tjej!

Hej och trevlig fredag på er! Har varit ledig i dag så jag har passat på att pysslat lite nu på förmiddagen innan jag ska åka och hämta barnen från skolan =) Ska bli så skönt att ha lite fredagsmys i kväll för går man ut nu så blåser man nog bort som det stormar just nu. Är så tråkigt när det ska blåsa som det gör i dag, tur man kan vara inne och pyssla!!!

Den här LO är på min dotter Thinda då hon älskar att sitta framför datorn och spela eller rita! Kände jag ville ha mycket färg med på den och har länge velat prova mig på den här roliga ramen med böjda vinklar på. Har sett lite olika LO i tidningar där den är med och nu ville jag testa så jag ritade upp den för hand på ett blått papper. Dom andra papprena är ett Bo Bunny papper och ett Family Dynamix. Har dragit lite svarta linjer runt det mästa här för att markera.


Sedan så skrev jag i en fin cirkel som är en stämpel jag har och till den stansade jag ut den fina rosa ramen med hjälp av Spellbinder die.


Så det var vad jag ville visa dig i dag! Ha en trevlig helg och på återseende =)

3 kommentarer:

Sandra sa...

Wow vilken färgklick!! Naturligtvis i grönt och rosa. Jättefint Sandra som vanligt. Så himla sprakande glad LO. Jättehärlig. :)

Åsa/asamia sa...

Vilken härligt färggrann layout! Söt dotter du har ;0) förstår att du vill scrappa henne.
Hoppas du får en fin söndag, här skiner solen så fint idag.
Kram ♥

Åsa/asamia sa...

Just ja, glömde svara på din fråga angående glittret runt papperet...det är en flaska stickles, färgen heter Platinum.