söndag 15 januari 2012

Flytt kort - fågelholk

Hej och trevlig Söndag på er!

Här snöar det härliga fina flingor i dag och vi ska till slalombacken och åka lite i dag jag och barnen tillsammans med en god vän och hennes två bar. Stackars pappa får vara hemma som vanligt efter som han inte kan åka med dubbelt diskbrott =(  I går när det var strålande solsken så var vi och badade på badhuset hela dagen jag, barnen, minbror med familj och min pappa. Vi hade det så trevligt och avslutade dagen på badhuset med att bubbla i bubbelpolen. Efter det så åkte vi hem till mamma som lagat mat åt oss och så firade vi pappa som fyllde 58 år i Onsdags med marängtårta. Stort grattis världens bästa pappa!


Fågelholken!

Nu ska jag visa er ett flyttkort jag fick en beställning på i julas men har glömt att visa det för er =) Dom lyckliga två som flyttade heter Lina och Jens så därför ville jag att deras namn skulle stå med på kortet och har sett lite olika flytt holkar som askar i olika tidningar men valde en egen version att göra holken som ett kort i stället och så här fick min fågelholk se ut. Har till och med satt dit ett riktigt fönster i hålet som består av genomskinlig plast. Jag jobbar ju trotts allt på fönsterfabrik ;) Inga fönster får vara oglasade =)


Bokstäverna är små självklistrade klistermärken jag köpt från Oppio och sedan har jag punchat ut med min MS  punch den fina gröna grenen. Och limmat fast några härliga rosor och en rosett med ett pärlemohjärta mitt på sig. Taket är hjort av wellpapp.


På insidan fäste jag den här söta fågeln som tittar ut genom sitt fönster (hur många fåglar har fönster?) Och gott om plats att skriva på till dom som ska få kortet.

Så det var vad jag hade att visa er i dag. Vet att det var ett tag sedan nu men jag har så mycket annat för mig så därför hinner jag inte med att pyssla så mycket nu tyvärr =(   Får hoppas det blir bättring på det i alla fall. Tack alla ni underbara människor som lämnar era fina kommentarer när ni är in!! Jag blir så glad när jag ser att någon lämnat ett spår så det kan du inte tro många kramar från mig!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fint & kul!

/Elzan

Åsa/asamia sa...

Vilken härlig holk!