måndag 28 november 2011

Vill visa ett julkort!

Hej och välkommen =) I dag är det måndag och jag pallrade mig till jobbet fast jag borde nog ha stannat hemma..... Har sovit max en timme i natt på grund av hosta och svårt att andas efter som jag sväller i halsen när jag är förkyld  =(  Får hoppas det ger med sig. På eftermiddan i dag så pyntade jag och barnen granen så nu börjar det bli riktig julkänsla här hemma. Efter som vi har plastgran tycker jag granen ska fram så fort som möjligt så man får njuta av den länge. Har endast 200 kulor i den så det är tur Liam och Thindra ville hjälpa mig att klä den. Detta fungerade som upp pigande medicin på mig så nu hoppas jag orkar jobba i morgon med =)

Tänkte visa ett julkort jag knåpat i hop nu inför den kommande julkortsförsäljning en =) Här har jag använt mig av den söta Magnolia Tilda. Kommer bli mycket Magnolia nu till jul för dom är ju så söta! Bakgrunden har jag stämplat en not stämpel och sedan Distressat med Tea Dye och Vitage Photo som är nog dom två färgerna jag använder mest av Distress Ink dynorna jag har. Dom funkar på det mesta! Granen har jag stansat ut med min Cuttlebug och haft på lite puff snö som man värmer så det blir så här härligt snöaktigt. Sedan en stor MS flinga bakom rosetten. Jag är ju svag för snöflingor som ni kanske vet vid det här laget  ;) God jul stämpeln kommer från Slöjddetaljer


Insidan på kortet fick bli så här.


Så det var vad jag hade att visa i dag nu måste jag fortsätta med mina julkort ha en trevlig kväll kramar från pysselsandra!

1 kommentar:

Åsa/asamia sa...

Åååå vilket fint kort du gjort, med en av mina favoriter bland Magnolias julstämplar.
Tack snälla för din söta kommentar inne hos mig, det värmer att se vem som kikat in.
Hoppas du får en härlig vecka.
Kram ♥