lördag 26 mars 2011

Trevlig helg på er!

Hej på dig =) i dag tänkte jag visa ett kort jag hjort och vänta på att pappa kommer och hjälper mig att såga till en bänkskiva som jag ska ha som bord i pysselrumet. Den är lite för lång tyvärr så vi måste ta av den lite och Tobbe och jag är rädda att vi kanske har sönder den med våra dåliga sågar. Tur att pappa vill ställa upp och hjälpa mig. Men jag ska klippa håret på han som tack för hjälpen sen tänkte jag =)

Kortet är stämplat med en Magnolia Edvin som jag äntligen köpt själv nu. Har tidigare fått låna den av snälla Maria Hellberg men nu har jag insett hur användbar han är så jag slog till med en egen nu i veckan. Valde sedan att använda svarta papper sådant jag hade i min spill låda. Och stansade ut en frän fotomatta med en MS Corner punch som man kan puncha även i hörnen med. Väldigt roliga att jobba med =)


Jag stansade ut med hjälp av MS dolly stans den vita vågiga kanten. Och limmade ett prickigt papper på dom sedan. För att det inte  skulle bli för mörkt så stämplade och målade en röd ros som ingår i Rosè settet jag har. Tycker den passade bra in här.


Och så stämplade jag min Reprint Grattis stämpel på vitt papper och klippte ut och stansade ut en vågig cirkel med Spellbinder dise som bakgrund.


Insidan fick se ut så här. Formen är ut stansad med Spellbinders dies och sedan färjade jag kanten med lite svart Distress Ink dyna. Stämplade sedan med en Reprint stämpel grattis och stansade ut en fin fjäril i svart glitterpapper.


Här vill jag bara visa hur jag brukar göra med mina LO innan jag sätter in dom i album. För att dom ska få visa upp sig lite försthar jag en hylla i vardagsrummet som jag brukar ställa upp mina senaste LO så vi kan titta på dom.


Så det var det jag hade denna gång, tack för att du tittade in och hoppas du får en trevlig Lördag. Många kramar från mig!

1 kommentar:

maria sa...

Så snyggt kort!!! Jag målade den här stämpeln igår jag oxå. Får väl se om det blir något kort. Just nu baddar vi koppor på KLara. Hela ungen är full.
Gillar ditt sätt att visa upp layouterna. Gör ju så jag oxå. Känns trist att sätta in dom i album på en gång.
kram