onsdag 30 mars 2011

Mars tävlingen =)

Så var det onsdag och min lilla flytt börjar närma sig snart =) Ska bara fixa lite mera saker från IKEA först så jag kan sätta upp alla hyllor mm. Men sen så byter jag rum till ett ljusare och större ska bli så kul!!! Nu ska jag bara visa mitt Mars bidrag till Arkivetdesign som jag petat i hop i kväll. Fast jag brukar inte ha sån tur att jag vinner  men man kan ju alltid försöka =)Så här ser skissen ut som man ska utgå i från och tolka som man vill. Det var inga särskilda färger eller saker som måste vara med och så lottar dom en vinnare av alla bidrag som kommer in  efter den 31/3 när tävlingen är över.

Och så här fick min LO se ut med lite försök till påsktema nu när den snart är här. Nu valde jag den här bilden på Thindra när hon står med vår an  påskbjörk som hon valt att kalla påskgranen så då får den heta så tycker jag. Och snart är det dax att ta fram en ny gran (björk)


Lite närbild på texten bjuder jag också på ;)


Efter som jag tycker det är svårt att använda starka färger så har jag utmanat mig själv i den här tävlingen för annars är jag feg att använda färger i mina LO.

 Nej nu måste jag gå och lägga mig, det är en ny dag snart. God natt och tack för att du tittade in. Skriv gärna något för det gör mig så glad =)

1 kommentar:

maria sa...

Åh så läcker lo!! Härligt med massor av färg, du klarade din utmaning galant =))
Nu håller vi tummarna att nån av oss vinner.
kram