lördag 8 januari 2011

Skoter turen.

Hej på dig =) äntligen har jag fått bort både gubben och sonen från datorn med lite hot ; )  så jag kan lägga upp den här LO som jag jorde för några dagar sedan. Men sedan dom började spela ett bondespel på datorn så är det svårt att få ett par minuter framför burken =). Men jag får desto mera pysseltid å andrasidan. Det är så lätt att man fastnar framför datorn när man väl en gång har satt sig. Men så har jag varit hemma med Thindra den här veckan också för hon lyckades dra på dig vattenkoppor så här efter jul. Men som tur är så har hon klarat sig ganska bra för hon har inte haft feber och hon har kunnat sova på kvällarna förutom mardrömmar och det har ju inte med kopporna att göra =)

Den här LO är på barnen när dom fick följa med min lillebror Rickard på en skoter tur förra vinter. Som vanligt måste jag låta korten ligga en tag innan jag kan scrappa på dom ;) Vet inte varför jag är så knäpp.... Ska försöka bättra mig med det. Jag har i princip bara använt mig av billiga material som jag köpt nu på Rustarea =) Både julbandet och glitterpapperet har jag köpt där, som jag sedan stansat ut snöflingor i. Kul att hitta saker som inte är så dyra jämt ;)


Texten är ett Qk alfabete som heter DIESEL och det har jag även skuggorna till så det går att trixa lite extra med det =) Blir ganska häftigt i olika framförande beroende på vilka färger man stansar ut i.


 Jag ritade en rund cirkel runt hela cartstocken med en silver penna innan jag limmade fast korten. Tycker det är så fint med cirklar på en LO.


Jag har framkallat korten i två olika storlekar och skurit ut fotomattor i grått.


Snöflingorna är utstansade med Sizzix dies som jag har köpt sedan tidigare. Jag har ju pippi på snöflingor =)


Och glitter pappertet är inhandlat som sagt på Rustarean som säkerligen inte är syrafritt men jag struntar i det här.

    Det var vad jag hade att erbjuda den här gången, tack för att du är in och tittar det gör mig så glad =)

3 kommentarer:

Rickard Lindblom sa...

Arvid tittade på korten och undrade vart han var. Ja sade att han var för liten då... Dede!!!

Rickard Lindblom sa...

Fin scraping!! Snyggt med den svarta bakrundsfärgen. Snöflingan gör också sitt till, å så de fina människorna på bilden då förståss =)

pysselsandra sa...

Tack snälla broder för dom fina orden =) Kul att du är in och tittar. Ja Arvid var för liten i fjol för att följa med och så hade det nog blivit lite för trångt på skotern med. Kul att även du tycker om snöflingor när det gäller scraping, det är nog ett släckdrag ;)