söndag 31 maj 2020

Morsdagskort

Stort grattis till alla fina mammor där ute. Vi har firat min mamma i går med att grilla hamburgare och äta tårta . Sedan fortsatte vi i dag med att fika med svärmor i Skog som ligger vid Bergviken. Vi har haft två trevliga dagar ute i solen och detta firade vi med ett varsit kort, några trisslotter och en blomma var till dom.

Årets tema är ju svårt att undgå då vi har Corona som härjar överalt så vi försökte hålla avstånd och inte kramas och på kortet har jag fortsatt i samma tema och avänt Skapat avs finna omtanke dies med både toalettrullen, handsprit och texten omtanke 2020 med skugga. Tänkte dom passade bra in och sedan Crealies kram dies och mor texten är en mormor dies jag fick i 2019:s dies juklalender från roxstamps som jag klipt bort de sista av mormor för att få mor. Händerna som formar ett hjärta är också en dies men vet inte namnet på den tyvärr. Papprena kommer i från Panduro och ramen är en Crealies XXL dies och sedan knytit en rosett som deckoration.


Insidan av kortet fick se ut så med ett förvaringsband som jag stansat med en Martha Stuart punch och färgar kanterna med Distress inks dyna i turkost. Sedan använde jag hela mormor diesen här eftersom det var till barnens mormor det skulle ges och sedanstämplade jag med en av Jessinks fina text stämplar. Och deckorerade med en handtvätt från skapat avs dies kitt.

Tusen tack för titten och på återseende. Stort grattis till alla fina mammor där ute =)


1 kommentar:

Camilla Persson sa...

Åh, vilket fint kort du gjort! Jättesöt papper och så många fina dies du använt:) Toppenfint!!
Kram och ha en fin vecka!