måndag 24 juni 2013

Thindra 7år

Hej =)
 
Så var jag hemma i vardagen igen efter en veckas semester i Båstad. Borta bra men hemma bäst!Trodde jag skulle hinna med att blogga när jag var där men hade fult upp hela tiden så det vart inte många blogg inlägg. Han med att besöka både Porslinsblommans fina butik i Halmstad som jag ska visa lite bilder i från en annan dag och Panduro utletten i Ullared. Så jag köpte många ny fina saker att pyssla med ;)
 
Nu ska jag visa er ett kort som jag gav till vår dotter då hon fyllde 7 år den 6 juni. Den här fina Magnolia Tildan har jag fått låna av min snälla vän Sylvia. Tusen tack för lånet kära du! Tildan har jag färglagt med Distress Markers pennorna och kronan med lite guldfärg. Sedan har jag dekorerat med lite av varje =) Är det något du undra över är det bara att fråga mig.

 
 Insidan av kortet fick bli lite enkelt men färgerna på papperet passade bra till Thindra.

 
Vart så glad i dag när jag kollade posten för där fanns två st otroligt vackra scrappade kort till mig! Detta har aldrig hänt mig förut och jag blev så otroligt GLAD och LYCKLIG!!! Det roas kortet kom från Margareta även känd som  mormormargareta blad oss bloggare, titta in så får ni se hennes fina blogg =) Och hon gör alltid matchande fina kuvert till sina kort också. Och det turkosa kortet kom från Margaretas duktiga dotter Åsa som dom flesta känner som Åsamia. Hon är DT för fler olika företag och hon gör massor med fantastiska kort. Titta även in till henne en sväng så ni inte missar något.
 
Tusen tack till er båda, ni har  gjort mig väldigt glad och överaskad!!!

 
Så det var allt från mig den här gången. Åter igen tusen tack för dom fina korten och för era fina kommentarer här inne. Ni gör mig så GLAD!!!
 
Många kramar från Sandra!

4 kommentarer:

Margareta sa...

Det är inte svårt att lämna fina kommentarer till ett så fint kort! Du har verklgen lyckats göra ett vackert kort till din lilla prinsessa!! En så söt stämpel, fint färglagd, och en underbar stansad kant runt motivet - den blev jag riktigt avundsjuk på!!
Förstår att Thindra blev förtjust i kortet - såå läckra färger!!

Kul att du blev glad över korten! Det kan ju vara som du sa att vi "kortmakare" inte får så många kort själva, och ändå är det ju vi som förstår att uppskatta dem "efter förtjänst" så att säga ;o)

Ha det härligt även om du jobbar! Hoppas vi hinner ses nåt i sommar!!
Kram!

Kristina ScrapSalig sa...

Meeen så vackert, din dotter blev säkert superglad! Snygg och stilren layout, fint med blommorna som ringlar sig på sidan om motivet och den skira fjärilen längst upp i hörnet gillar jag massor. Den lilla tagen med Grattis-texten tror jag bestämt gömmer sig hemma i min dies-samling också :)

Nämen, så fina kort, jag förstår att du blev överlycklig, det är faktiskt otroligt roligt att få handgjorda kort och det är ju vi scrappare inte så vana vid. Vad kul!

Ha en skön fortsättning på veckan, kram!

Nina sa...

Så härligt det låter med semester jag skall arbeta i 4 veckor till. Blir lite avensjuk på dig att du har varit på Porslinsblommans affär, jag brukar beställa därifrån. Ditt kort är som vanligt helt underbart. Ha det gott. Kram Nina

Åsa/asamia sa...

Skönt att ni är hemma igen, låter som ni haft en underbar semestertripp. Lite avis är jag allt på dina besök på Ullared och hos Porslinsblomman/scrappweb.
Ditt kort till Tinda är sååå fint! Passande med rosa.
Kul att du gillar korten, fick adressen till dig av mamma ;)
Grattis än en gång.
Kramar