måndag 24 december 2012

Julafton!

God jul på er alla önskar Pysselsandra! Hoppas ni har haft en underbar dag och att den fortsätter i mellandagarna =) Det har jag trotts att jag kämpat med mat och fika hela dagen.  Jag lovar att jag ska ta mig en rejäl bloggrunda i klämmdagarna och hälsar på er alla! Nu visar jag er lucka nr 24 som är det korttet jag har skickat till våra nära och kära <3 p="p">
 
 
Insidan av kortet stämplade jag på vänster sidan och satte ett kort på barnen och två av våra tre katter på den högra sidan.

 
Baksidan av kortet stämplade jag med min personliga stämpel.

 
Här är några av dom 40 julkorten jag jorde slikadana och skickade till våra vänner och bekanta.

 
Från oss alla till er alla en riktigt god jul!!!

2 kommentarer:

Kristina ScrapSalig sa...

Wow, så många vackra julkort, vilket arbete och vilken lycka för mottagarna!! Fotot ser verkligen mysigt ut med riktiga sötnosar och fyrfota vänner! En riktigt härlig tomte och en otroligt läcker utstansad doilie under den, så snyggt komponerat!

Jaa, visst är hon fin, Lucia-Tilda! Ett kanonköp har vi gjort helt enkelt! ;)

Hoppas att julaftonen blev underbar och att mellandagarna också varit fina! Det är nästan så att man har det lite för bra, känns småtungt att sticka iväg och jobba imorgon, men två dagar är förstås överkomligt =)

Ha en härlig fortsättning, må gott och pyssla lugnt! Stor julkram till dig!

Em sa...

jissses vilka måånga kort! Duktig du Sandra! <3 Tomtar är verkligen JUL! fint med kortet på dina barn å missarna på insidan oxå! Linda brosans äldsta jänta blev jätte glad för luciakortet hon fick av bästa faster ;) åå va fint sa hon! jag sa att jag tyckte den blonda lucian påminde hon henne. Blommorna var så fina oxå, vita ganska stora blommor. Kram & god fortsättning!