söndag 18 november 2012

Inspiration julkort!

Hej =) så var den här helgen över och jag har haft fullt upp med att skjutsa barnen till höger och vänster i dag tycker jag så nu ska jag ta lite egen tid och pyssla lite.
 
Tänkte visa er ett till julkort först som är den andra utmaningen vi hade på scrapträffen förra lördagen då vi fick en BINGO bricka att välja olika saker som skulle vara med på vårt alster. Jag valde raden som innehöll hjärta, metall, rosett och något stämplat. Som stämplat vart den Tilda med paket och hjärta vart den fina hjärtan ramen som Tilda sitter i och rosetten ser ni klart och tydligt och under den hänger en metallsnöflinga. Så på detta vis fick jag med dom sakerna på det här kortet. Tycker det var en rolig utmaning och man kunde välja om man ville göra kort eller LO. Papprena jag använt här köpte jag då på träffen och rosetten kommer från Dollastore i Bollnäs. Snöflingan fyndade jag också på träffen och vart så förtjust i den. Har flera som  jag ska använda på andra julkort =)
 
 
Insidan fick se ut så här med en tags och det söta paketet jag stansar ut med hjälp av min QK- tång!

 
Så det var kvällens bidrag på julkortsfronten. Nu ska jag fortsätta med ett bebiskor jag fått beställning på och hoppas jag blir färdig med i kväll. Ha det så bra och tusen tack för alla fina kommentarer dom gör mig alltid så glad!! Många kramar från Sandra!

3 kommentarer:

Margareta sa...

Love it!!! Sååå härligt!
Kram!!

Kristina ScrapSalig sa...

Ljuvligt vackert julkort och jag förstår att du föll för snöflingan, den är bedårande på ditt kort!

Vad skönt med lite pysseltid! Oj, bebisskor, det var inget dåligt projekt! =) Det ska verkligen bli roligt att få se dem här när du scrappat dem klart!

Vad skoj att du också gillar Kenny K! Jaa, hon är urläcker denna böna Miss Fortune och så skojig att färglägga! Självklart ska du lifta och inspireras så mycet du vill, det är ju så vi utvecklas och får variation. Roligt att du tyckte om mitt orangea kort, det värmer!

Varmt tack för dina besök och fina kommentarer hos mig!

Ha en riktig toppendag, kram!

Anonym sa...

Kommer ihåg kortet och det blev verkligen jättefint. Missade att du fyndade metallsnöflingan på träffen... den passade ju jättebra. Spännande med bebisskor. Hoppas du lägger ut en bild.
Kram Carina