fredag 9 mars 2012

Hanstämplat grattulationskort!

Hej och tack för att du tittar in på min blogg =)

Nu är det äntligen fredag och jag ska iväg och åka lite slalom med barnen. Personalföreningen på SP bjuder sina anställda och vi tänkte vi skulle passa på att ta några åk innan det blir fredagsmys på kvällskvisten. Men efter som det blåser och nästan all snö är borta så tar det emot att åka iväg.... Blir nog bra bara vi kommer iväg :)

Ska visa ett kort jag fått beställning på. Det är stämplat med min fina Rose stämpel. Har sedan använt mina spillbitar. Det fina blommiga papperet är stansat med en stor MS stans. Den blir väldigt dekorativ. Har sedan stämplat namnet i en oval som jag stansat ut med hjälp av Spellbinder dies. Limmade även fast lite fina blommor som jag har haft stickels på så dom glittrar fint. Knöt en rosett i lila flosstråd där jag också satte fast en silverfjäril.


Så här fint ser kortet ut när man ställer upp det på bordet och vikningen heter twisted easel. 


Insidan fick se ut på detta lilla viset =) Har använt en MS kantstans och stämplat med en Reprintstämpel- Hjärtliga gratulationer. För att hålla upp kortet när det ska stå har jag satt fast två silvriga brads som fungerar som stöd åt kortet.


Det var allt för mig i dag! Nu måste jag försöka få på oss lite slalom kläder och packa ut oss i bilen. Ha en trevlig fredag och lämna gärna ett spår när du är in för det blir jag så glad för =)
Många kramar från pysselsandra!

4 kommentarer:

ÅsaJ sa...

Fint!

maria sa...

Så snyggt!!!

Ses imorgon...längtar =)

kram maria

Åsa/asamia sa...

Å så snyggt!
Men se, världen är liten.....känner du och Maria varandra ;0) Jag är ju ungdomsvän med Marias jobbarkompis Monika, och har träffat Maria på mässorna i Gävle några gånger - vad roligt!

Em sa...

Jadå det är bara lugnt lilla Sandra! :) att du la ut receptet på din blogg bara kul om andra kan ta del av det oxå! Du jag skulle vilja beställa ett gratulationskort (pension) av dej om du har tid och lust? :) Agneta på pensionsdagen kanske man kan skriva? Gratulationer från oss arbkamrater? Hör av dej så kan vi skriva mer då.