måndag 10 oktober 2011

Filurer!

Hej och trevlig måndag på er! I dag efter jobbet så var jag, mina barn, min bror, hans barn och min svägerska i väg till badhuset och badade. skönt och roligt för både vuxna och barn att plaska lite vatten men nu börjar jag känna mig väldigt trött =)

Har inte hunnit knäppa min LO som jag jorde färdigt i går men visar en annan som jag haft liggandes sedan förra veckan som är liftade ur en av Jenny Sandbergs härliga LO från tidningen Scrapbooking m.m. som tyvärr inte finns att köpa längre. Har alltid tyckt bra om Jennys alla härliga LO i från den tidningen och fastnade så mycket för den här. Är det någon som vet om hon har någon blogg eller så för jag har googlat men hittar inget av henne på nätet. Synd för jag tycker så himla bra om hennes stil.

Här är min version av den LO som var med i Scrapbooking m.m  juli/augusti 2007

Korten är på mina barn när dom tokar sig i vårat äppelträd iklädda koftor som deras farmor Gunilla har stickat åt dom hösten 2010.


Tycker det är väldigt lärorikt att scrappa av någon annans LO för man får på så sätt prova på nya sätt att jobba på. Älskar dom här små lapparna man bara skriver små ord på. Vet inte vad dom kallas för =)


Stansade ut lite blommor och blad av lite olika Qk dies jag har.


Det skulle egentligen ha varit några filur stämplar med här men efter som jag bara har en sådan struntade jag i det och höll mig till blommorna i stället.


Liten närmare bild på lilla rädda Thindra som inte ville vara kvar i trädet när mamma knäppte kort på henne (ypiskt scrappande mammor......)


Så det var min version av Jenny Sandbergs underbara LO Filur så kul att äntligen ha provat på att scrapa den. Vill också passa på att tacka för alla fina kommentarer på min blogg av er som var hit i går på träff. Ni är så söta och snälla tack för att ni ville komma och tack för era fina ord, kramar jag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Vilken härlig layout! Kram Malin

maria sa...

Vilken härlig layout Sandra. Håller med om att det är nyttigt att lifta. Det hjälper mig många gånger när jag vill komma igång.

Kram