onsdag 16 mars 2011

Sakta men säkert....

Hej på dig och tack för att du fortfarande tittar in. jag har inte dött jag är bara så otroligt trött just nu. Sen så har jag en dum feber som förföljer mig sedan en vecka tillbaka som jag skulle vilja slippa nu... Men renoveringen med  mitt framtida scraprum går sakta framåt. Men när orken är slut så är det bara så, då lägger jag mig ner och vilar.


Här är jag i full gång med att rolla väggarna vita och min lille son Liam passar på att fota mig =)


Ska bli underbart när det är klart men jag har en del kvar en. Måste orka iväg och köpa golvet kanske i helgen får se hur mycket kraft jag har i kroppen då. Jag vill till IKEA och investera i lite nya bord och hyllor. Någon som har nått bra att rekommendera kanske? Lovar att läga upp några LO som jag pillat lite med den här veckan men har lite kvar att göra på dom först. Ha det så bra tills dess, kramisar från mig!

2 kommentarer:

maria sa...

Oj Sandra va duktig du är.Det kommer bli super. Kom ihåg att skynda långsamt, du ska orka scrappa sen när du är färdig oxå =)
Har tänkt på dig sen sist och hoppas att du snart mår bättre. Vi är ju vana att se dig full av energi. Hoppas du sett mitt medelande på fb. Jag har träff den 27/3, perfekt energipåfyllnad =)
Kramar

pysselsandra sa...

Ja du har rätt jag försöker varva allt samans med målning, scrapp men mest så sover jag nu.... När jag var till läkaren i fredags trodde dom jag blivit sjuk av pencelinte jag åt så nu har jag en ny medicin..... Vill bara ha min energi tillbaka så det blir lite ordning här hemma och jag orkar pyssla. Kul att jag får komma och tanka med pyssel energi hos dig den 27/3 då =) Det låter super kul!! Jag längtas redan!

Många kramar från mig!