måndag 21 mars 2011

Mini chopper

Hej och trevlig måndag på er =)  Har jobbat lite med mina LO som jag började med på träffen jag var på i Edsbyn för en vecka sedan men efter som jag varit så trött så har jag inte orkat lägga upp det här på bloggen. Tack för inbjuda Sylvia jag är så glad att jag får komma =) Men tyvärr var jag inte nå pigg den här gången... Men nu gör jag ett litet nytt försök och läger upp en av mina LO som jag började med då som är på min son Liam när han fått sin mini chooper av sin otroligt snälla Pappa Tobias. Det var lite grejer vi hade som låg och skräpade här hemma och som pappa Tobias lyckades byta bort mot den här lilla leksaken. Vi gick plus minus noll i den här affären när det var ett jämt byte och det tror jag JR vart glad för ;) Jag var ju tvungen att föreviga det i höstas men sen tar det lite tid innan jag kommer mig för att scrappa på kortet. Men nu äntligen är LO färdig!!

Jag köpte det här fina papperet i januari när Stellas hade  jul REA. Vill även passa på och tacka Helen Kring för att hon var så snäll och tipsade mig om att det var REA då. Det är kul när vi kan tipsa varandra om bra saker tycker jag, så tack snälla Helen  =) Jag passade på att köpa på mig papper av lite olika sorter då för det går ju alltid åt som ni kanske vet. Och just det här visste jag skulle passa utmärkt till den här bilden med Liam och hans mini chooper.


Tog en svart cardstock i botten och så skar jag till en fotomatta i samma svarta papper. Stansade den nertill med en kant stans så det ser ut som papperet ur ett block.


Hade en fin svart svirvel jag visste skulle bli fin på LO med, det är ju alltid kul med lite bling ;) Och så stansade jag ut en dö skalle som fick sitta i vänster kant.


Skrev med mini klistermärkesbokstäver som finns att köpa i lite olika färger i diverse butiker nu "Liams mini" och sedan stansade jag ut "Chooper"  med min QK tång i svart papper som var kvar från fotomattan.


Sedan så sydde jag lite med röd floss tråd runt fotomattan och lämnade trådstumparna så här åt varsitt håll.

Det var vad jag hade att visa denna gång nu hoppas jag att min energi är tillbaka snart så jag kan få visa lite ny grejer jag hjort. Ha det så bra och skriv gärna något när du är in och tittar =) Många kramar från mig!

1 kommentar:

maria sa...

Men åhhhh.... så LÄCKER den blev. Verkligen snygg. Massor av roliga detaljer som vi scrappar älskar =))
Låter som om du är på väg tillbaks Sandra. Skönt! Hoppas du kan samla lite extra energi på söndag. Ska bli så mysigt.
Massor av kramar