onsdag 14 maj 2014

Grattis Jennifer!

Så var det onsdag och jag har massor med kort att visa er som jag inte har hunnit blogga. Det här var det ett bra tag sedan jag gjorde till min älskad systerdotter Jennifer då hon fyllde tonåring 25 februari......

Hon har för länge sedan passerat den rosa perioden i sitt liv så därför vart det turkost till henne. Har färglagt en Kenny K flicka med mina Distress Markers pennor och sedan dekorerat med lite av varje. Både utstansat och köpt.


Insidan av kortet fick se ut så här.


Så det var vad jag hade att visa för den här gången. Nu ska jag försöka ta mig ner till mitt scrapprum innan jag ska iväg på min boxträning i kväll =)  Ha en bra dag, kramar från Sandra!

måndag 12 maj 2014

Vilken Kille vi har!

Hej och trevlig måndag på er =)

Idag vill jag visa mitt bidrag till Veckansnyaskiss som den här veckan gästas av Åsa Johansson http://scrapatheltenkelt.blogspot.se/ och det är inte vilken Åsa som helst utan en av mina scrappande vänner! Därför var det extra roligt att få tolka den här fina skissen  som hon har ritat den här veckan =) 

Jag vet att Åsa tycker om vita bakgrunder när hon scrappar så jag borde kanske ha använt det på min LO nu när det är Åsa som är inspiratör men det vart ett oblekt papper istället som jag har hottat upp med lite olika färgglada papper. Var ju på Scrappmässa i Bommhus för två helger sedan med min svägerska Malin och då vart det lite nya fina papper inköpta bla  =) Visare en bild på allt fint jag köpte på mässan längs ner här.



Så här såg skissen ut som Åsa ritat och som jag valde att tolka på mitt vis =)

Veckans skiss:

Här är all fint jag köpte när jag var på Gävle/Bommhus scrappmässa för två veckor sedan =) Vill även tacka både Åsa Wermelin och Margareta Stafström för alltid lika trevlig bemötande på mässorna som vanligt! Det är alltid lika kul att träffa er fast jag aldrig vet om jag ska åka eller inte....... velar in i det sista om hur jag ska göra jämt. Men som vanligt brukar jag alltid komma iväg trotts allt funderande. Den här gången vart extra rolig då vi sedan fortsatte vår lilla resa till Lundins säljlager och sedan vidare till Valbo köpcentrum! Måste passa på att göra flera saker när vi ändå har åkt 10 mil =)


Vist är det ljuvligt att se alla fina scrappsaker?

Så det var vad jag hade att visa för den här gången. Lämna gärna ett spår för det gör mig extra glad =)